Monday, 20 March 2017

Bercuti ke GOLD COAST MORIB yang SUPER DUPER MURAH

Bercuti 2Hari 1Malam

Sebenarnya kak H dah lama pergi Goald Coast Morib ni bawak anak jalan-jalan, tapi baru berkesempatan nak berkongsi pengalaman sekaligus bagi sedikit review. So, kali ni kak H nak bagi review sikit tentang GOLD COAST MORIB.



Haritu masa cuti sekolah tak pergi jauh mana pun sebab selalu kalau plan memang jarang jadi sebabnya En.suami memanjang bz..

Masa pergi haritupun last minit.. Minggu ni beli tiket n book hotel terus.. Nampak kan semua tak dirancang.. Sebab kalau rancang memang tak pernah jadi..😂😂.

Tapi kalau nak pergi tanpa dirancang ni memang kena standby duit siap siaplah jawabnya.. Sebab tu tahun ni dah berazam.. Kena ada tabung travel.. Bila en.suami free je zass terus pergi..

Ok, tentang bilik hotel dia not bad.. Besar jugak,siap ada jakuzzi dalam bilik air.. Then ada waterpark kat luar.. Niat nak bawak anak anak mandi manda memang puaslah dorang.. Kalau tak,sibuk je si abang ajak ibu ayah g mandi..



Tak cukup mandi kat bilik air, sambung kt waterpark then sambung balik kt bilik sampailah masa nak tido baru berhenti.. Bertuahlah anak..😊😊

Korang kalau nak beli voucher murah Rm150 untuk 2hari 1 malam boleh beli dekat LoveLove Murah.. Memang puas hati.. Harga voucher termasuk breakfast, hotel n waterpark.. 👍👍

Kalau bawak anak-anak memang sukalah sebabnya budak-budak memang suka sangat air. In shaa Allah lain kali kak H share pasal tempat lain pulak ye.  Tapi dalam bersuka ria pun, vitamin untuk anak tak dilupakan sebab maklumlah bila dah ramai-ramai tu virus pun cepat merebak.

Macam biasa, kak H akan bekalkan Nutriferon dan Vitamin C Chew untuk tingkatkan interferon dan sistem imun badan. Kalau nak order, boleh contact kak H melalui wasap 0132109044.
Kenali Nur Hijratul Hajar Bahaman

Saya merupakan seorang isteri dan ibu kepada 4 orang anak. Seorang ibu bekerjaya dan mempunyai matlamat besar dalam kehidupan. Ingin bebas dari belenggu hutang dan membantu golongan yang benar-benar memerlukan dan ingin berjaya dalam kehidupan.

You Might Also Like

0 comments:

Post a comment