Sunday, 19 January 2020

Cari mentor yang betul untuk memulakan bisness


Belajar biarlah dengan guru

Alhamdulillah harini diam tak diam dah 19hari kita berada di tahun baru. Macam mana dengan azam korang? Ada yang dah tercapai? Kalau ada yang berazam untuk cari pendapatan sampingan, korang dah mula ke belum? Ataupun masih tercari cari bisness yang sesuai?

Ha, alang alang korang yang masih mencari tu apa kata join bisness dengan kak H. Ni kak H nak promote sikit kenapa Best sangat kalau join ahli dengan kak H. Apa lebihnya kak H ni??


  1. Kak H akan ajar teknik marketing yang berkesan melalui blog, ig, fb dan sebagainya.
  2. Kak H adalah penulis blogger sejak tahun 2013
  3. Kak H akan ajar cara untuk kurus, sihat dan cantik dengan berkesan
  4. Kak H akan kongsikan semua informasi tentang kesihatan
  5. Kak H akan kongsi tips untuk membahagikan masa antara keluarga dan bisness baik yang bekerjaya mahupun surirumah. (Pengalaman sendiri)


Apa lagi korang nak tahu?? In shaa Allah kak H akan kongsikan sebaik mungkin sehingga korang capai impian yang korang nak.
Kenali Nur Hijratul Hajar Bahaman

Saya merupakan seorang isteri dan ibu kepada 4 orang anak. Seorang ibu bekerjaya dan mempunyai matlamat besar dalam kehidupan. Ingin bebas dari belenggu hutang dan membantu golongan yang benar-benar memerlukan dan ingin berjaya dalam kehidupan.

You Might Also Like

0 comments:

Post a comment