Tuesday, 1 October 2013

SET KESUBURAN UNTUK MENDAPATKAN ANAK

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua pembaca blog permatahati bidadariku...

Hari ini nak cerita sikit tentang Set Kesuburan Shaklee bagi pasangan yang ingin mendapatkan zuriat. Apabila mendirikan rumahtangga, tentunya ramai pasangan yang tidak sabar menimang cahaya mata..Namun, setelah 2-3 tahun menanti, masih belum nampak tanda2nya..Bila balik rumah mertua je pasti mereka akan bertanya.."Bila mak nak timang cucu ni?Mak ni dah tua, ntah sempat ke tidak mak nak timang cucu sebelum mak lelap mata.." Pasti berlinang airmata seorang wanita apabila memikirkan soalan tersebut..bukan tidak berusaha, Malah bermacam2 cara sudah dilakukan namun masih belum ada rezeki untuk dikurniakan zuriat..

Jangan mudah putus asa ok!!!ni saya ada cadangan untuk set kesuburan wanita dan lelaki..Kadang2 bukan wanita je bermasalah..Lelaki pun sama tau!!Lelaki senang je nak kawin lain kalau kita tak dapat nak beri die zuriat..alasannya sebab kita tak boleh bagi dia zuriat..tapi kalau dia yang tak boleh bagi kita zuriat macam mana pulak????..So, better pergi jumpa pakar dan buat pemeriksaan pihak mana yang kurang subur, maka lebih mudah untuk anda membuat pilihan. Namun, sekiranya masih belum menemui mana-mana pakar, apakata suami dan isteri dua2 berusaha. Lagipun, set ini tidaklah mahal malah sudah ramai yang berjaya hamil dengan izin Allah.




SET KESUBURAN WANITA

  • GLA, B COMPLEX, ALFALFA

SET KESUBURAN LELAKI
  • VITAMIN E, ZINC

Bagaimana semua vitamin-vitamin ini berfungsi untuk membantu meningkatkan kesuburan suami dan isteri?

  • B COMPLEX terdapat asid folic di dalamnya sebagai persedian untuk hamil. Ia juga perlu untuk membina kecerdasan otak janin dan mengelakkan bayi mengalami spina bifida. Bukan sahaja sudah hamil, baru kena makan..sebelum pun wajib tau sebagai persediaan menyambut orang baru.
  • ALFALFA sangat membantu wanita memperelokkan semula rahim, memulihkan organ dalaman wanita & membantu mengurangkan keputihan. Kadang2 keputihan yang kronik boleh menimbulkan bau yang tidak enak..Sudah pasti suami malahan isteri kurang selesa dengan keadaan tersebut. Tapi alfalfa ni wanita je yang perlu makan tau...
  • GLA COMPLEX adalah sejenis asid lemak omega 6. Oleh kerana omega 6 tidak boleh dihasilkan oleh badan, maka kita perlu mengambil supplement sebagai cara untuk mendapatkannya. Fungsinya adalah meningkatkan kesuburan dengan memperbaiki struktur dengan memperbaiki struktur sel pembiakan. Apabila sel pembiakan kembali subur maka peluang untuk mendapatkan anak juga lebih tinggi. Kita hanya berusaha, Dia yang menentukan, namun tidak salah jika kita mencuba bukan??
  • VITAMIN E dikenali sebagai sex vitamin membantu meningkatkan kualiti dan "sperm count", membantu dalam masalah mati pucuk, serta meningkatkan keinginan seks 
  • ZINC dalam kes ni lelaki yang perlu makan agar sperma yang dihasilkan lebih berkualiti dan sihat, membantu memekatkan air mani, meningkatkan jumlah sperma, meningkatkan keaktifan sperma, serta membantu melindungi sperma dalam menentang bakteria di dalam vagina


Jom tengok testimoni yang telah berjaya dengan set kesuburan Shaklee & berkongsi kegembiraan...








































So, semua dah faham dan sudah maklum tentang keperluan vitamin-vitamin ini agar ia dapat membantu anda berpeluang untuk mempunyai cahaya mata. Mahukan lebih consultation, hubungi saya melalui email nurhijratulhajar@yahoo.com atau boleh sms/whatsapp ke 0132109044 untuk respond yang lebih cepat.. tq nanny maria
Kenali Nur Hijratul Hajar Bahaman

Saya merupakan seorang isteri dan ibu kepada 4 orang anak. Seorang ibu bekerjaya dan mempunyai matlamat besar dalam kehidupan. Ingin bebas dari belenggu hutang dan membantu golongan yang benar-benar memerlukan dan ingin berjaya dalam kehidupan.

You Might Also Like

0 comments:

Post a comment