Wednesday, 2 October 2013

OCTOBER PROMOTION (BUY 6 FREE 1)




Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera semua..Hari ni berkesempatan nak cerita promosi untuk bulan October yang Mantap..

Sebelum ni saya ada ceritakan disini tentang kebaikan Shaklee Collagen Powder ..So, bulan ni ada promosi tentang Shaklee Collagen Powder ni..Nak tau ape die?Jom tengok gambar kat bawah ni..


Jom kita tengok testimoni set collagen ni dulu ye..





Tak Percaya kan???Apalagi, jomlah cuba kalau nak tahu kehebatannya..Jangan Menyesal sebab tak cuba dah la..huhu
Yang lebih menarik lagi, kalau nak free membership pn blh tau..Nak tau lebih lanjut?PM/SMS/WHATSAPP JE..0132109044 untuk respond yg cepat..ataupun boleh email kat saya nurhijratulhajar@yahoo.com

Kenali Nur Hijratul Hajar Bahaman

Saya merupakan seorang isteri dan ibu kepada 4 orang anak. Seorang ibu bekerjaya dan mempunyai matlamat besar dalam kehidupan. Ingin bebas dari belenggu hutang dan membantu golongan yang benar-benar memerlukan dan ingin berjaya dalam kehidupan.

You Might Also Like

0 comments:

Post a comment