Monday, 5 December 2016

Tak tahu kat mana nak beli Vivix? Dapatkannya disini

Mana nak beli Vivix

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Rasanya dah ramai peminat VIVIX ni kan? Kehebatan Vivix tiada tandingannya. Alhamdulillah semakin ramai yang menggemari Vivix dan menjadikan Vivix sebagai supplemen wajib bagi seisi keluarga. Nak sihat tak perlu berkira kan?? Sebab sihat itu memang mahal tetapi sakit tu lagi mahal.

Ada yang tanya saya, Vivix ni ada jual dikedai biasa ke? Jawapannya tidak ye.. Vivix hanya dijual melalui Shaklee Independent Distributors, melalui E-SELL ataupun boleh walk in ke HQ/Branch Shaklee yang berdekatan anda.

Shaklee sangat menjaga etika penjualan kerana Shaklee tidak mahu pembeli membeli sebarang product Vivix tanpa konsultasi daripada Sid yang bertauliah.

Cara nak beli Vivix

Ok, macam yang saya terangkan di atas tadi Vivix boleh dibeli melalui 3 cara iaitu melalui :-

  • Shaklee Independent Distributors - Anda boleh menghubungi saya untuk pembelian Vivix secara COD ataupun melalui pos ke seluruh malaysia. 
  • E-SELL - Jika anda adalah pengguna kad debit atau kad kredit, anda boleh membuat pembelian Vivix melalui link ini. Pembelian 2 botol Vivix, anda layak untuk keahlian percuma dan cas penghantaran secara percuma. 
  • HQ/BRANCH seluruh Malaysia - Sekiranya anda berdekatan dengan mana-mana HQ/Branch Shaklee, anda boleh dapatkan Vivix secara walk in. Jika mahukan harga discount sebanyak 20% boleh menggunakan id saya 926826 (Nur Hijratul Hajar Bahaman). Jika tidak, anda hanya boleh mendapatkan Vivix dengan harga pasaran. 
Mungkin ramai yang tertanya-tanya dimanakah HQ/Branch Shaklee. Di sini saya senaraikan alamat HQ/Branch Shaklee yang berdekatan dengan anda. 


Shaklee Pinnacle Sunway HQ
  • Alamat : Level 9, The Pinnacle, Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,
    47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.
  • Tel : 603-5622 3188

  • Shaklee Branch Kuala Lumpur
  • Alamat : No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
    Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.
  • Tel: 603-4142 1067
  • Fax: 603-4142 1027


  • Kenali Nur Hijratul Hajar Bahaman

    Saya merupakan seorang isteri dan ibu kepada 4 orang anak. Seorang ibu bekerjaya dan mempunyai matlamat besar dalam kehidupan. Ingin bebas dari belenggu hutang dan membantu golongan yang benar-benar memerlukan dan ingin berjaya dalam kehidupan.

    You Might Also Like

    0 comments:

    Post a comment