Wednesday, 26 April 2017

Nak jadi Ahli Shaklee?? Ini caranya..


Cara mudah untuk jadi Shaklee

Dari hari ke hari, Shaklee semakin dikenali dan diminati. Mana tak nya, kalau Shaklee ni tak laku, masakan semua stok vitamin Shaklee yang ada diseluruh Malaysia semakin berkurangan.




Ingat lagi dulu fenomena Sustained Released Vitamin C kehabisan stok. Mak aihh setahun gak lah kami semua ni menunggu. Mana yang nak urgent sangat untuk masalah imunisasi kena ambil Vitamin Chewable Plus kanak-kanak up dose.

Yelah, dewasa punya 500mg, kanak-kanak punya 100mg je kan beza. Tapi nak jadi cerita,tahun ni je dah ada 3 produk asyik restock. Mula-mula Esp, kemudian Mealshake dan Sekarang ni Ostematrix pula. Mealshake dah ada stok, dengar khabar Esp akan masuk tapi tak pasti bila dan Ostematrix pula langsung takde berita.

Jadi, korang yang mencari Ostematrix ni 1 Malaysia dah habis ye. Kalau ada pun memang rezeki koranglah. Ok, berbalik pada entry kali ni kak H nak cerita tentang ahli Shaklee. Macam mana nak jadi ahli?

Pendaftaran Secara Tunai

Dalam banyak bisness yang kak H pernah nak join, rasanya bisness Shaklee ni lah yang paling murah nak join. Nak tahu berapa? hanya Rm69 sahaja korang dah layak digelar SID (Shaklee Independent Distributor) siap dengan Id Shaklee lagi.




Bila dah ada Id yang sah, korang bolehlah buat belian secara online ataupun walk in ke branch atau Hq. Bagi pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit, korang boleh log in di lawan web Shaklee2u. Klik2 je senang then sampai depan rumah. Semua dihujung jari kan.


Jadi ahli melalui pembelian produk

Cara kedua untuk jadi ahli Shaklee ialah dengan membeli produk yang bernilai Rm699 ke atas dan free pos. Antara produk beserta keahlian ialah
  • Set detox lengkap

  • Set Tenaga Vivix

  • Set Amazing Golden

  • Set Penjagaan Kulit Nutriwhite

Tetapi sekiranya korang taknak beli set yang senaraikan, vitamin lain yang korang beli masih layak untuk mendapatkan keahlian secara percuma. Nak tahu macam mana? Boleh menghubungi saya ataupun boleh isi borang dibawah untuk kak H menghubungi anda semula.

Sebelum tu, layan dulu video ni untuk korang lebih faham konsep Shaklee ni macam mana?? Tiada istilah goyang kaki ye..






Namun, perkara penting untuk menjadi ahli Shaklee ialah dengan adanya Sponsor Id. Tanpa Sponsor Id, anda tidak dapat mendaftar. Sekiranya ingin mendaftar ahli di branch atau Hq berdekatan, anda boleh menggunakan id saya 926826 (Nur Hijratul Hajar) sebagai sponsor Id. Jika ingin saya daftarkan, boleh menghubungi saya melalui wasap di nombor 013-2109044.


Ok, setakat ni sahaja perkongsian kak H pada entry kali ni. In shaa Allah kita jumpa lagi pada entry akan datang. Banyak lagi fakta-fakta dan kebaikan produk Shaklee yang kak H akan kongsikan pada korang. Selamat Malam.

**These statement have not been evaluated by The Food and Drug Administration. These products are not intended to be diagnosed, treat, cure or prevent any disease.**

Kenali Nur Hijratul Hajar Bahaman

Saya merupakan seorang isteri dan ibu kepada 4 orang anak. Seorang ibu bekerjaya dan mempunyai matlamat besar dalam kehidupan. Ingin bebas dari belenggu hutang dan membantu golongan yang benar-benar memerlukan dan ingin berjaya dalam kehidupan.

You Might Also Like

0 comments:

Post a Comment